Worst part is over!

Fortsatt dålig uppdatering, och jag har inget annat att skylla på än att det inte finns någon tid, till något! Opus börjar finna sig till ro i stallet och igår så sov jag för första gången i vårt nya hus, och i en allt för stor säng. 160 cm är inte min grej måste jag säga.... Även om anton låg till höger om mig, och mysak till vänster, så var det ändå inte sån där mysig känsla.... Kallt var det också! Blörk. Står saker överallt och allt är kaos, men det blir väl bättre med tiden, eller? Hann inte säga hejdå till Elsemåla heller, för mina föräldrar glömde mig nere på ridskolan. Känns kanon, fast å andra sidan så hade jag lipat ihäl mig om jag åkt där ifrån en gång till..

Igår så hopptränade jag och P för första gången sen uppehållet innan jul. Tjena mittbena, vadå längesen? Har bara hoppat honom en gång efter nyår och det var när det fortfarande var snö på åkern. Han var hur som helst, superduktig och varken Elle och jag hade nog så höga förhoppningar om att det skulle gå bra, men vilken häst! Som han sköter sig bra :) Inte tappat någonting och lyssnar kanon med pessoabettet. Känns toppen toppen!

Idag så har vi haft lektion från morgon till eftermiddag. Vid 2 var jag hemma och andades lite, samt tog en promenad med Ronja innan vi åkte mot byn och införskaffade en ny cykel åt mig. Eftersom att Elin lever igen och ska cykla imorgon, så kan inte jag låna hennes cykel mer. Men nu är problemet löst! Åkte ner till ridskolan efter att vi ätit och mockade och släppte in hästarna. Borstade lite och myste med de innan mamma kom och så körde jag hem.

Nu ska jag springa in i duschen och sen ska jag sooooooooova. Är trött som en liten jag vet inte vad och behöver verkligen sova. I morgon slutar jag sent..... kul. Är björneträning imon, så blir att rida två stycken monster ute i paddocken. Brr! Ge mig sommar och värme!


Vet att anton inte vill visas tillsammas med kf och att han hatar honom.... Men visst är de söta! :)

och sen vet jag en till som är söt. Han heter Opus!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback