Bloggar jag läser.

Bloggar som jag läser dagligen:

http://carlssonpataket.blogg.se/
http://johannagrant.shapemeup.se/
http://tesskliintestam.blogg.se/
http://warnmark.blogg.se/
http://elinannasofie.devote.se/
http://ronjastenhoos.blogg.se/
http://linahagman.blogg.se/
http://lizziepalac.devote.se/
http://bodinlouise.blogg.se/

Bloggar som jag läser någon gång ibland:

http://xelaaa.blogg.se/
http://intend.blogg.se/
http://peplis.blogg.se/
http://equuselite.blogg.se/

Som ni ser så är de flesta hästbloggar, eller iafall hästrelaterade bloggar! ;)


Remember When

Kan ju inte påstå att allt flyter på som det borde göra.. Är allmänt ledsen, trött, besviken, fundersam, och jag önskar bara att allt vore lättare än vad det är. Vill ha någon som lägger ner lite tid på mig och det jag håller på med. Bara att känna lite stöd hade hjälpt en hel del.. Skolan står mig upp över öronen och jag vill verkligen inte flytta ifrån vår gård. Jag vill inte. Inte för allt i världen. Är verkligen jätteglad för alla som mår bra, får stöd, och som kommer dit de vill komma. Men ibland undrar jag: när är det min tur?

Trötter

Är helt slut efter denna dagen, och ändå har jag inte gjort någonting speciellt.. Vaknat, varit ute och gått med anton, ätit middag, mockat, kollat på hockey, gått till huset, hem och sen suttit här och kollat på solsidan mm. Ska gå ut och natta hästarna strax och putsa lite mer grejor sen ska jag SOVA! I morgon slutar jag vid halv 2 och då ska jag hem och rida hästarna.

She said

Nämn något som gjorde dig glad igår:
-Igår? Hmm... Att vi fick sluta vid halv 2 istället för vid halv 4!

Vad gjorde du kl 08 imorse:

-Jobbade ....

Vad gjorde du för 15 min sedan:
-Samma som nu, sitter vid datorn.

Det sista du sa högt:
-Nej, jag ska gå ut och mocka strax!

Det senaste någon sa till dig:
-Ska du med till huset?

Vad har du druckit idag:
-Vatten!

Vad var det senaste du åt:
-Middag!

Vad var det senaste du köpte:
-Hmm... Plastfickor!

Vad är det för färg på din ytterdörr:
-Eftersom att jag har två stycken just nu så vit i Elsemåla och brun i Tingsryd!

Vad är det för väder hos dig nu:
-Blåsigt och grått MEN plusgrader! <3

Godaste glassmaken:
-Har två favoriter, Ben & Jerry Baked Alaska och Caramel Chew Chew

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
-Hmm.. Nej, eller gör jag det?

Sover du tungt:
-Tyvärr inte ...

Drömmer du mardrömmar:
-Kan hända, och jag tycker inte om det!

Trivs du med ditt jobb:
-Allt för pengarna!

Favoritklädsel:
-Tights/ joggingbyxor och tjocktröja!

Favoritlåt just nu:
-The Script - For the first time

Vad ser du om du tittar till höger:
-En soffa, ett fönster, kuddar, blommor, högtalare mm. mm.

Vad gör dig glad just nu:
-Inget?

Vad ska du göra härnäst:
-Gå ut till mina odjur!

Höger eller vänsterhänt:
-Vadå vänster?

Humör just nu:
-Trött..

Favoritgodis:
-Äter inte godis!

Kläder just nu:
-Jogginbyxor och tjocktröja ;)

Sommarplaner:
-Ta körkort!!!

Hur många kuddar sover du med:
-Två.

Spelar du något instrument:
-Nej det gör jag verkligen inte!

Morgon eller nattmänniska:
-Ja inte morgon ialla fall..

Vad är viktigast för dig:
-Mina hästar!

Är du kittlig:
-Väldigt!

Snarkar du:
-HAHA, Anton påstår det!

Stjärntecken:
-Tvilling.

Äckligaste insekten:
-Tycker att alla inserkter är äckliga!

Längtar du mest efter just nu:
-Att mitt nya rum ska bli klart!

Hard work!

Idag har systeryster och jag jobbat. Stod färdiga och klara och började jobba vid 07.45. Shit! Jobbade som tokar fram till kl 13 och då var allt klart! Härligt! Men fy fasiken vad ont jag har i både rygg, axlar, armar och ben nu... Men vad gör man inte för pengar?! Väl hemma vid halv 2 tiden typ så putsade jag lite lädergrejor och fotade en förbygel som jag ska sälja. Använder den inte, så varför ska den ligga här och skräpa?

Just nu så sitter jag och knåpar på massa blogginlägg, men ska strax bege mig ut till mina små odjur som går i hagen. Opus tycker inte om att vara ute i detta skräpvädret!


Elin sisådär lagom pigg på morgonkvisten!

Ordning och reda..

Eftersom att jag inte bara har ett sovrum att packa ihop när vi väl flyttar, så har jag redan nu börjat packa ner alla mina hästgrejor som jag har i stallet. Har börjat smörja upp alla lädergrejor som jag äger och har, putsat upp alla betten, slänger söndriga saker och sorterar bland saker som jag inte vill ha mer och som ska säljas. Kan ju säga att det är mer oordning på mitt rum just nu än vad det någonsin varit!



1. Några få nerpackade tävlingsset, samt boxgardin.
2. Helt färdigputsade träns.
3. Näst sista anhalten, läderbalsam.
4. Grundputsade grejor.
5. Grejer som är kvar...
6. Alla älskade medel!



Sen lastas allt i lådor och är redo för flytt!

Personlighet: Kreativ!

Man har ju gjort några pannband! haha Så är det när man är kreativ ;) Är dock inte lika duktig på att använda de.. Kanske man ska sälja någon av de?





Pannbanden som är inringade är aldrig använda och det blå/röd/vita är bara använt en gång på tävling.

Dålig med bloggandet..

Har inte riktigt haft tid för det här känner jag. Håller på att kriga lite i skolan om lite kurser hit och dit och jag kan inte säga annat än att jag ÅNGRAR att jag inte tog mitt pick och pack och flyttade till Varberg när jag hade chansen. Så punkt på den fronten.

När det kommer till huset så har vi flyttat en del nu. I stort sett hela nedervåningen är klar. Vi har målat som galningar och nu är det bara en liten liten hall kvar som ska målas, elins och mitt rum ska tapetseras och det ska läggas in nytt golv i våra rum, sen är det klart! Har flyttat soffan från övervåningen här och satt upp tvbänk nere i tvrummet, så det går framåt! Även hallen här hemma börjar bli tom på saker. Kommer kännas konstigt sen när det bara är sängen kvar sista dagen..

Ne, nu ska jag ut och rensa lite bland mina skor. Se vilka jag vill behålla eller inte. Sen ska jag återgå till mitt putsande innan jag åker in mot byn. I morgon väntas jobb!


Kommer sakna vår fina gård!! :'(

Kyla!

Har varit helt ledig idag så mockade och fixade stallet på morgonen och red hästarna vid middagstid. P var en liten lojjing! Hade inte alls lust att jobba utan bockade och sparkade mest. Opus fick bara skritta och trava lite lugnt, men han var fin och lydig. Är iskallt ute idag så hade varken känsel i fötter eller händer när jag var klar, men det är smällar man får ta!

GRUS!



Äntligen tittar gruset fram på gårdsplanen = att jag kan rida ner för backen utan att halka ihjäl mig! :D Har varit ledig hela dagen idag, så har tagit det lugnt, pluggat lite tyska inför provet imon, mockat, plockat bland mina lädersaker, friserat två hästar som stod och njöt samt ridit P. När jag red så åkte även Holländarna förbi som köpt vårt hus och de hälsade så glatt så. :) Usch är så avundsjuk på de ... Nog om det. Nu ska jag natta två stycken hästar och plugga lite till tyska gramatik innan jag ska sovaaa.

I morgon blir det att åka till skolan vid halv 9, för att plugga och invänta första lektionen som är vid 10.20. Då är det matte i en timma, lunch, matte i en timma till och sen tyskaprov. Hem vid halv 4 och ut i stallet och mocka innan det bär av mot byn för att handla och åka till anton. Sover där, eftersom att jag är ledig på onsdag, också. Skräll ;) Nej, nu måste jag ut, fast bjuder på en bild på P som ofriserad, samt en liiten Opus i bakgunden.

Mitt nya rum

Som det ser ut just nu...


till höger innanför dörren. Här kommer säng och förmodligen tv vara.


till vänster innanför dörren, som även syns i bild. Här kommer garderob och skrivbord vara.

Fint va? ;) haha..

Isbana..

Behöver nog inte ens säga att jag inte kan rida. För jag kommer inte ner ifrån vår isbana. Bilderna är tagna igår på förmiddagen.. Som tur väl är så är det plusgrader idag också så kan kanske komma ner för backen senare, om jag har lite tur..


Bloggdesign

Har suttit och gjort en bloggdesign till en kompis idag också, så nu tycker jag att alla ska besöka Louises blogg! :)


http://bodinlouise.blogg.se

http://bodinlouise.blogg.se

http://bodinlouise.blogg.se

Mitt i natten!

Har suttit och knåpat på en ny design hela kvällen. Får duga så länge! Visar iafall hästarnas personligheter. P är framåt, fjantig och nyfiken och Opus äälskar snö. Nu ska jag sovaaaa. För jag är trött efter att ha fjantat med Elina och Elin hela kvällen, tack flickoor! <3

Gamla headern


Nya utseendet

One tree hill i mitt hjärta!

Sitter i skolan och invändar dagens första lektion. Börjar om 20 minuter eller någonting och för att fördriva tiden så har jag kollat OTH. Har varit ett tag sen om man säger så. Har inte kollat på det på hur länge som helst och har sett första avsnittet av s8 nu. Herrejisses säger jag bara! Kommer vara klar med säsongen på söndag känns det som. Känner att det är dags att börja om från början när man flyttat och kommit till ro. Har de 3 första boxarna, men gud vad jag ska ha det andra också. Man kanske ska sätta upp en egen hylla på väggen för just OTH..