30 september 2011.

Är i skolan och väntar på skolfoto... Och folk som känner mig vet att jag avskyr att vara med på kort, så detta är en pina!! Finns inget värre ;) har egentligen redan slutat, så då känns det ännu tråkigare att åka tillbaka hit för något så onödigt. Men jaja så är livet. Ska ner till P sen lite fort och skritta en runda eller klippa honom. Har inte bestämt mig ännu. Sen ska jag ut till Jessika och rida Holly vid 5. Så är full rulle.

Bloggtävling hos Sara!



Klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingssidan eller klicka HÄR för att komma till Saras blogg.
Eller gå in på Chevals hemsida, www.chevalridsport.se, för att kolla in alla nya fina höstnyheter!

Hade varit sjukt kul att vinna denna tävlingen! Kikat på schabraket superlänge, så hade bara varit plus i kanten!

29 september 2011



28 september 2011

Det är seriöst olagligt att vara sähär sjukt trött och slut i kroppen! Har varit nere och gymmat med SPID. haha Fyfan vad sjukt dåligt kondition man har. Vart helt slut och det kommer vara jävligt jobbigt att gå upp och fodra hästarna imon. hihi Det är inte bra att skaffa körkort för då kör man runt överallt istället för att cykla eller gå som man gjort innan. Måste ta tag i det här känner jag!

Ska slänga i mig något i matväg och åka vidare mot stallet och mocka och släppa in P. Han ska nämligen vaccineras idag. Så blir ingen ridning för hans del idag och imon. Där emot ska jag rida Holly sen ikväll. Fast innan dess ska jag hinna med 1,5 h i skolan. Full rulle!

26 september 2011

Vet inte om jag ska skatta eller gråta. Känner mig matt och har inte ork till någonting egentligen. Bit ihop, bry dig inte, andas. Eller jo, en sak har jag ork till, och den saken ska jag jävlar i mig kämpa för nu. *planer planer*

Ska åka till stallet nu. Mocka, pussa på P och hämta nya krafter. Sen väntas äckeltandläkaren, usch.. Efter det mys med Marielle i stallet och sen plugg halva natten lång. Usch vill bara ha helg igen...

Säger bara; Tur att det finns folk runt i kring en som verkligen bryr sig.

25 september 2011

Så nu är snart även denna dagen slut, och lika så jag! Har varit i Linneryd och ridit Holly. Vilken ponny! Har börjat hitta knapparna och ridningen idag var kanon. Hoppade även 3 skutt och jag säger bara att detta kan bli riktigt roligt. Är lyrisk och vill bara mer nu. Fina lilla ponny!

Åkte direkt vidare till P och när jag kom stod Frida på gången med Lino och skulle rida, så då hakade jag på. Hoppade lite med P också, första gången sen i juni. Knäpp ponnyhäst men han tyckte det var roligt ;) Och lika så jag! Bra dag och fina ponnyer. Så det ska vara!

Nu har äntligen anton kommit hem också. äntligen! <3 så nu är allt frid och fröjd igen. I morgon väntar skola, tandläkare, klippa mario och plugga. Kul.. hmm.. haha, ska väl gå ändå kanske!

25 september 2011

Är sjukt härligt väder ute idag! Solen skiner och det är lagom "kallt" ute. Tänk om hösten kunde varit lite mer såhär och lite mindre regn och rusk. Har än så länge hunnit med att plugga, äta frukost, lämna Elin på jobbet samt fota lite grejer som ska säljas. Så kommer komma upp en liiten bloppis här snart.

Ska strax fika och sen ska jag bege mig ner till stallet och mocka samt rida. Sen ska jag ut och rida Holly och efter kanske jag åker ut till Hunnamåla för att pyssla lite med Pimpim. Fast kanske tar det i morgon istället. Måste hinna med att plugga lite till sen också.. Varför finns det inte mer antal timmar om dagen?!


Tycker inte om hösten, för det påminner om att snart är det vinter igen. Och är man hästmänniska, så innebär det bara massa krabb.. Fast höstne kan å andra sidan vara ganska vacker också.

24 september 2011

Jaha, vad har jag gjort idag då? Spenderat dagen i stan med familjen. Eller ja, på Samarkand. Kryllade med folk ch folk slogs om parkeringsplatser. Inhandlade ett par jeans och en hängare till stallet. Fikat på hyllan har vi också hunnit med.

Efter att vi kom hem så försökte jag slappna av lite innan jag åkte till stallet. Frida hade varit snäll och mockat min box, tack :), så fixade bara maten och satt och glodde i solen innan vi tog in hästarna. Bortstade av P och åkte hem. Skulle egentligen ridit men är inte på strålande humör och då är det ingen idé att rida. Ska rida ut en runda i skogen med Frida i morgon istället.

Ska strax hoppa in i duschen och sen väntar lite plugg innan ja ska hämta Elin vid 9. Sen ska vi upp till bollhallen en sväng på 40 års fest. Orkar inte... Men vad gör man inte! Kan hoppas på att komma lagom till tårtan är eller något.

Btw, dagens mening är; Alltid lika kul att bli besviken.

23 september 2011

Precis gjort pannkakor och ätit lite. Klarade av skolan på en timma idag också. Är så himla ansträngande att gå i skolan ibland!! Hann med att göra stallet i morse när jag vaknat och så så nu återstår bara ridning av P och lite ridning utav Holly. Sen tar jag helg!

Fast helgen å andra sidan kommer bestå av både roligheter och tråkigheter. Mestadels plugg inför naturkunskapsprovet på tisdag, P ska ridas, PimPim ska börjas på, men framför allt så ska vi förmodligen åka till Charlies höstrea i morgon! Verkligen något att se fram emot men jag har då ingen aning om vad jag ska köpa.. Lär ju bli mest spontan köp, men ska kika på grejorna nedanför. SKA iafall handla ett pannband. Sen kommer älskling hem på söndag igen <3

Ska försöka ta lite kort på Pimpim på söndag med när jag ska ut till hunnamåla. Behöver ha för och efterbilder på henne. Så ska se om jag kan komma ihåg detta..

Nehe, nu ska jag åka mot P.. Pissregnar så ska bli kul att se hur dyngsur han är!



21 september 2011.

Är trött som en jag vet inte vad.. Somnade i soffan innan och jag kan ju säga att det händer inte jätteofta. ;) Var i stallet tidigt i morse och red i ridhuset med Frida och Lino. Tog det ganska lugnt, men tycker ändå att det gick ganska bra. Lite loj, men som sagt, inga stora krav. Släppte P i en hage med massa gräs samt fixade stallet och så innan jag åkte hem till Anton igen.

Har inte gjort speciellt mycket idag utan mest tagit det lugnt. Körde iväg Anton och Petter till ishallen en runda och sa hejdå till Anton som åker hem till Göteborg efter matchen i jönköping ikväll. :( Kommer vara tråkigt och ensamt fram till söndag kväll nu... Bara till att bita ihop!

Nu ska jag snart åka iväg till stallet igen om ta in P och borsta lite på honom, sen hem och sova lite igen. Är så sjukt tråkigt att inte ha någonting att göra och regnvädret samt hösten gör ju inte en piggare precis!

19 september 2011.

Har precis kommit hem från stallet. Mockat, fixat mat och allt annat som hör till. Pratade lite med Frida och kollade till P. När jag fodrade och släppte ut i morse så var han jättehängig och ville inte äta :( Märkte av det lite igår med men väntade ut det lite. Fast ute i hagen var han pigg och såg betydligt mycket piggare ut än i morse så han är kanske bara lite deprimerad efter flytten. Lilla P <3

Ska ner och ta in och borsta honom sen tänkte jag. Är så fint väder så han kan få gå ute några timmar till.

16 september 2011

Så, nu är båda hästarna ridna, grejerna är fixade i stallet, jag har hunnit duscha och äta god tacopaj samt sätta mig framför tvn. Nu är jag helt slut, både i huvud och i kroppen. Nedrans förkylning.. Allt blir så himla mycket jobbigare än när man är frisk. Funderar starkt på att gå och lägga mig snart. Manekäng imon, samt att vi ska flytta P.

Kan iafall glädja mig åt att Holly var kalasfin! Jäklar vilken gunghäst och galoppen är helt otrolig! Tycker om den ponnyn mer och mer och snart så tror jag att jag tar med mig henne hem. ;) hih Den flickan eller pojken som tar över henne sen kommer ha en kanon kompis!


Fina Holly! bilden är lånad från Jessikas hemsida, www.stallhillock.se

Höstförkyld!

För det första; Idag är ingen vanlig dag, för det är lillasysters födelsedag, hurra hurra hurra!! <3
Steg upp i ottan (kändes det som) för att gratta Elin.
Vart nog fler än jag som ville ligga kvar i sängen och sova.. ;D

Nu sitter jag i soffan och gör, ingenting!? Eller jo, väntar på att få tillbaka bilen.
Ska åka till Hunnamåla och ta hand om P, och vid kl 5 i eftermiddag så ska jag åka och rida Holly.
Är lite småförkyld och hängig, typisk höstförkylning när skolan börjat..
Men det är smällar man får ta!
Ska hinna upp till stallet med och tippa av lite hinkar och täcken också tänkte jag.
Full rulle med andra ord!

Regnoväder och skyttetrafik!

Idag så har jag faktiskt hunnit med att göra en hel del! Dagen började med att köra in mot stan vid kl 8 i morse. Elin skulle in till sjukgymnasten och då passade jag på att handla lite smått till P. Blev bla. ett stalltäcke. Efter att ha spenderat en halvtimmar i Växjö så bar det av hemåt, eller ja. Vidare mot urshult för Elin skulle börja jobba vid 11. Hemma igen vid lite efter 11 och då körde jag ner lite foder till stallet. Hann med att vara med anton lite innan det var dags att åka mot linneryd för att rida Holly. Skrittade bara lite då regnet bara öste ner. En trevlig ponny med god uppsyn! Ser fram emot att rida henne mer! Näst är på fredag och då hoppas jag att vädret kan vara aningen bättre. Körde direkt från linneryd till hunnamåla och där möttes jag av 5 hästar som stod i stallet och undrade varför de inte fick vara ute. Anledningen? Jo ett nersprunget staket idag igen.. Så medan Nonne och Håkan stängslade så borstade jag alla hästarna från topp till tå samt masserade P lite. Vart imponerad av pimpim när hon stod på gången och sov. Snäll ponny! Även axel kunde, även om han tyckte det var roligare att bita i grimskaften. Nu ska jag ta och sova. Trött som tusan och i morgon väntar en heldag i skolan..

Fake it!

Sitter hemma på en håla och väntar på att klockan ska gå. Börjar inte förrän om 1 h och då väntar 3 h Naturkunskap B. Har putsat lite träns och sadelgjordar precis och nu funderar jag på om jag ska våga äta lite mat.. Fick inte riktigt behålla kvällsmaten igår, men jag vägrar att få maginfluensan.. Så är bara till att bita ihop och se förbi illamåendet för jag tänker då inte bli sjuk till imon!

Efter skolan blir det att åka ut till Hunnamåla och rida P. Han fick vila igår pga. den så kallade "tropska värmen". Eller ska man säga regnet, som bestämde sig för att ösa ner precis hela dagen igår.

Ska nog åka och spåna nya boxen med. P flyttar i helgen, men får se hur mycket jag orkar.