Strålande solsken!

Solen skiner ute, och jag är fast i skolan.. I alla fall i en timme till. Sen ska jag till stallet och pussa lite på P och ikväll väntas kalas i Hunnamåla.

Som jag saknar!



Mina fina fina pojkar. <3

5 oktober 2011.

Finns inget bättre än att gå upp på morgonen, äta frukost och sen åka mot kaskad och gymma. Eller? haha, kommer ha träningsvärk de närmsta 5 dagarna, precis som förra veckan. Inte okej! Känner redan i magen och i armarna.. Men, man kanske får ut något av det. Får tänka så!

Efter att vi vart klara åkte jag ner till stallet och mockade och fixade hos P. Sen vidare mot stallbacken och handla spån och morötter och sen ner till hästaffären och handla träns och pannband till Holly. Kunde inte riktigt låta bli. ;)

Annars har dagen mest gått åt att plugga. Historiaprov i morgon.. Mindre kul, och nu går pluggandet jättebra för det är Greys på tvn. Woops!

Hämtade även mitt paket från Cheval idag! :) Snabb leverans. Plus plus plus!! Nu ska jag kika vidare på tvn och sen plugga..

4 oktober 2011

Idag har jag varit himla duktig! Gick upp i ottan och åt frukost och sen åkte jag vidare till stallet för att släppa ut hästarna. Hann med att mocka min box och åkte hem igen. Väl hemma och pluggade lite, väckte Anton och putsade ett träns innan jag åkte ner mot stallet igen för att klippa P. När han var färdig fick han gå ut och sola i hagen och så mockade jag Fridas boxar innan jag åkte hem igen. Snabbt och effektivt. Klar vid 12 tiden och nu inväntar jag bara kvällens träning ;)

Har även fått klartecken idag, men mer än så tänker jag inte säga nu. planer, planer ;)

Shopaholic

Kunde inte ungå det. Inhandlat ett par marinblåa lindor och svarta bandageunderlägg från Schockemöhle. Var faktiskt duktig och kunde hålla i pengarna igår, men idag rök de. ;) Enka basic grejor för vardagen. Har stora förhoppningar om paddarna och hoppas nu framför allt att de inte är för stora för P.

Bloggar jag följer.

Hade tänkt göra ett inlägg och berätta om vilka bloggar jag följer. Har 3 bloggar jag alltid kollar, och det är dessa:

Alex, Tess och Sara

Älskar de allihopa och är en riktig tönt som kollar om de uppdaterat ca i gång i timmen. haha ;) Alex blogg har jag inte följt så jättelänge, men alla tips, knep och knåp som hon visar är sjukt bra och så rider hon väldigt bra också. Tess har jag följt i många många år. Ända sen Billy tiden. Tess har blivit lite utav en "idol", konstigt nog, men jag avgudar hennes kämparvilja och så kan man ju inte annat än älska alla hennes egendesignade schabrak. Saras blogg är en klass för sig! Helt klart en utav de bästa hästbloggarna! Allt från outfits till resultat från tävlingar och mycket mycket mer. Man kan helt enkelt inte få nog utav någon av de!







(Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.)

Sedan följer jag även lite andra bloggar regelbundet.
http://peplis.blogg.se/
http://aamaandaeriksson.blogg.se/
http://ronjastenhoos.blogg.se/
http://tooovis.blogspot.com/
http://internationalshowjumping.se/
http://molliejosefina.blogg.se/
http://bodinlouise.blogg.se/
http://johannagrant.se/

Tönt som jag är så är alla hästbloggar.. Men det är väl så det är! Alla delar vi intresset för våra otroliga fyrbenta vänner.

Jägarna 2

Varit på bio med mamma, Elin, Elias och Alfred nu ikväll. Mamma, jag och Elin kollade på jägarna 2. Helt sjuk film. Satt med halsduken framför ansiktet stor del av filmen ;) haha var ganska bra, men läskig. Fast man hade behövt se ettan innan man kollar på denna. Iallafall om man har en Elin sittandes bredvid sig. För hon frågar bara hur alla människor hänger ihop med varandra.

Sitter, som tur väl är, i bilen på väg hem. Är trött som en jag vet inte vad och jag ska slänga mig i sängen så fort jag kommer hem. I morgon väntas klippning av Pirre, ridning av P och kanske åka till stan.

Btw, nya blogg.se appen är kalasbra! Äntligen kan man uppdatera från telefonen.