Så jäkla bra!

Har spenderat 2 dagar i Hällevik med mor, syster och bror. Är röd som en liten kräfta, men vad fan. Skönt med lite färg så man ser levande ut! Har badat, solat, ätit och badat igen. Fotat och fulat oss mm mm. Idag fick emma ett roligt sms som hon genast nappade på. Freaking Falsterbo med självaste Lina Hagman från söndag-onsdag!!!!!!!! :D Gilla som fasen! :D Detta gjorde min dag och jag är überhappy! Nu ska jag leta grejor jag ska köpa. Charlies kommer garanterat att besökas!

Börjes ponny cup 2011

På fredag morgon börjar det. Kan nästan vara årets höjdpunkt! Ska bli sjukt kul att träffa lite folk som det var kanonlängesen man träffade, ska bli kul att se fina ekipage och ritter och framför allt så ska det bli kul att rasta kameran! Fotar hela helgen förrutom under mitt pass på lördag förmiddag. Hoppas på bra väder i helgen också.. Brukar ju alltid pricka in någon fet regnskur...


Bild från förra året!

Ursäkta röran..

Men håller på att knåpa lite. Har inte haft tid till bloggning alls det senaste. Vet inte hur jag ska kunna ta tag i detta på ett ordentligt vis. I förra veckan så åkte jag till Gbg och hem till Anton för att fira hans student med släkt, denna veckan har jag jobbat och nu över midsommar har jag och Anton varit i Hällevik. Dåligt svenskt midsommar väder... Suck. Känner mig lite halvt elak mot min ponny med. Varit hos honom 2 ggr sen vi flyttade honom i förra onsdagen. hmm.. Men så fort denna veckan är över HOPPAS jag på att jag kan vara där ute hela tiden.. Saknar landet, och framför allt min ponny! Hoppas han rundat till sig lite om magen.. :)

Nästa helg så är Börjes cup. Ska dit och fota fota fota satan på fredagen och halva lördagen, samt hela söndagen. Hoppas på fint väder, mysig stämning, fina vänner och framför allt fina ritter och ekipage!

Ne, nu ska jag fortsätta knåpa. ;)

11 juni 2011

Sitter hemma hos Elina och lyssnar på musik. Den lilla solrosen har minsann åkt in till byn för att handla lite gott till ikväll. Det vankas myskväll hos familjen Bildh. Som jag gillar det!! Igår var det studentfest och de flesta var väl lite runda under fötterna, men så kul det var! och ett stort Grattis till alla studenterna också! Om ett år är det min tur och jag längtar som tusan... 

Anton sitter inne och skriker på sitt rum... Är ingen ovanlig sak att höra när man är här, men det är sånt som hör till.. ;) Nej nu kommer nog Elina! Bäst att sluta skriva och vara lite social..


Finaste vännen och hennes stjärna!



9 juni 2011

Tiden bara springer iväg! Student imon.. Avis som fasiken. Uppskrivningen och körprovet är den 2 respektive 5 augusti.. Kul sommar! Nehe, mot stallet!



Har knåpat lite med Olles bloggdesign, inte riktigt klar än, men kika in hos henne vettja!
http://oliviadianamunkberg.blogg.se/

2 juni 2011

Hoppsan hejsan svejsan. Var visst ett tag sen? haha Kanske ska bättra mig lite med det här, eller kanske börja ta tag i livet lite mer på alla fronter? Har hänt ganska mycket sedan sist.

* Opus är såld.. Det är tomt och jag saknar plutten, men han har det kalasbra hos sina nya ägare!

* Jag har hunnit fylla 18! Fick mobil, schabrak, pengar, presentkort, KL piké och strumpor, en tröja och lite annat smått och gott. Kalasfint!

och så har såklart skolan tagit kol på mig.. Har varit hur ursäkta, j*vla, mycket som helst och jag är såååå glad för att det snart är slut. Tyvärr har jag inget sommarjobb, så vet i hundan vad jag ska göra i sommar mer än att ta körkort någon gång. Har typ 1 körlektion samt halka kvar, sen så!

P har börjat bli riktigt ruggigt fin! hoppar som en liten apa och börjar gå bra (enligt mig) på marken också. Eller, det har han alltid gjort, men nu krigar vi inte lika mycket i vänstervarvet.

Annars då? Jag kanske ska ta tag i olles blogg design någon gång innan hon undrar vad farao jag håller på med... haha förlåt ska bättra mig. Måste ta tag i min egna blogg också. Kanske blir redan ikväll. Vem vet?

Jag tackar i alla fall Gud för att vi är lediga torsdag-måndag. Behöver verkligen vara lite ledig, andas och bara ta det lugnt. Och det är väl typ det jag har gjort idag.. Chillat! Suttit lite ute i solen, beställt kläder, följt tävlingarna på öland, chillat, vilat, chillat och nu ska jag strax cykla till stallet och fixa lite hos P.