Bitchponny!!

Börjar med ridpasset på P. Han var så jäkla fin idag. Satt och trimmade och trimmade och jäklar vad fin han var. Avslappnad, lyssnade, jobbade som bara den och använde sin energi på rätt sätt. Mah!! Vilken känsla det var. Nu vill jag verkligen inte åka iväg för ett par dagar.. Sa åt Nonne att hon fick jobba med honom om hon ville, nu när jag är borta, så nu hoppas jag verkligen att hon gör det om hon orkar. Hade varit nyttigt för P. :)

Och nu till incidenten... Efter ridturen så skulle jag ge hästarna lite mat ute i hagen. Går ut med kärran och bort en bit, tippar av några högar samtidigt P svansar efter mig och kärran. När jag kommer fram till Kyrja så tippar jag av en hög till henne och lyfter upp kärran för att köra vidare. Vad gör inte piss ponnyn på 21 bast då?! Jo hon SPARKAR mig!! :( hon vart väl ute efter P men så var lilla jag i vägen.. Fick en riktig pärla över handen och på vänstra låret, där jag redan har en blodutgjutning sedan tidigare. Behöver jag säga att det gjorde ONT? Skällde tillbaka/ut på tjurkäringen sen gick jag för att mocka.

Är iallafall glad för ridpasset på P, så förtränger smärtan och hoppas på att inte ha världens fetaste blåmärken i morgon. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback