Saker ni inte vet om mig.

1. Dagen innan jag skulle börja gymnasiet, hösten 2009 drabbades jag av en ansiktsförlamning. Hela högra halvan av ansiktet domnade bort och ville inte fungera. Ögat stängde inte sig helt, jag kunde inte le, vidga på näsborren eller rynka på pannan/ höja ögonbrynet. Fick göra div. "akuta" undersökningarna, b la. ryggmärgsprov men läkarna hittade inte vad det var. 10-15 dagar senare var det som "vanligt" men jag har fortfarande nedsatt känsel i ansiktet och stickningar i ryggen efter testerna återkommer titt som tätt.

2. Jag har inte många kompisar och känner mig väldigt ofta utanför.

3. Jag är lite av en ensamvarg. Är en väldigt tyst liten person med otroligt dåligt självförtroende. (Kanske beror på ovanstående) Men jag gör så gott jag kan och fokuserar på mig själv och framtiden.

4. Jag är pedantisk med hästarna och hästarnas utrustning. Smörjer oftast tränsen/ lädergrejorna ett par gånger i veckan och spolar/torkar av betten noga efter användning. Ordning och reda + att det känns bra när allt är fint!

5. Tycker (just nu) att det är roligare att genomföra ett kanonbra träningspass hemma i paddocken med utbildningsponnyn/hästen än att fokusera på tävlingsresultat.

6. Vill att de ca 11-12 veckorna kvar i skolan innan studenten ska gå väldigt fort så att jag kan slippa den sen.. Ska bli så otroligt skönt!!

7. Vill någon gång i framtiden starta eget företag.

8. För mig kommer skolan i sista hand och det har den gjort sen 7:an.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback