Hemskt längesen!

Men är man utan internet så är man. Idag är det en vecka sen gammelmorfars begravning. Var jobbigt och sorgset och när de spelade "Drömmen om Elin" på gammelmorfars dragspel så gick det inte mer.. Var en jättefin begravning, och efteråt så åt vi mat i församlingshemmet och lekte med barnen. Skönt att tänka på lite annat!







I lördags förra veckan så flyttades hästarna ifrån Elsemåla. Har väl varit ganska blandade känslor och det har gått både bra och mindre bra. Opus skulle inte vara i boxen de två första dagarna och skulle över betongväggarna och genom boxgallret. Vilket resulterade till benen in mellan gallren och en panikslagen emma. Men nu några dagar senare så är de lugna. P har skött sig kalasbra!! Varit hur duktig som helst, och nu är Opus också duktig.

I förrgår så var jag och Marielle ute på en långritt i skogen i typ 1,5 h och det var hur mysigt som helst :) Och efter det red jag Opus på banan samtidigt som Elina red Condor. Hann med att fjanta lite och Opus skötte sig kanonbra. Även om han och P håller på att gnägga till varandra hela tiden.



Det har även hunnits med lite annat också. I huset så är toaletten snart klar och golvet är på plats i köket. Jag håller på att flytta in i mitt rum och i Elsemåla så finns det bara en säng kvar. Har bild i mobilen på hur det ser ut nu, men kommer bilder när det är helt klart istället.

I lördags på pajjade elins knä också, och när de var på vårdcentralen med det i måndags eftermiddag så gick jag till gammelmormor och när jag väl kom innanför dörren så var Hilma och Vilmer där, och sen kom Amalia och Anna också. Så då lekte jag lite med de små trollungarna innan mamma och Elin kom tillbaka från vc. Efter det fikade vi och sen skjutsade Anna mig till huset och så cyklade jag vidare till stallet.


Två små trollungar!

Annars så har veckan rullat på. Igår var vi i växjö på dag x. Träffade lite folk som det var sjukt längesen man träffade och sen busade Elina och jag lite :) Var trevligt iafall. Väl hemma så var vi 4 st på Naturlektionen? hahah, jag, elina, armin och sofia. Så vi hade betygssamtal och så fick vi sluta tidigare. (y)

Idag är jag ledig, så passar på att njuta lite av ledigheten, i väntan på att pappa ska komma och hämta mig. Hade tänka dra mig ner till stallet för att rida hästarna och mocka snart. Sen ska vi åka och hämta mamma och pappas nya säng och senare ikväll blir det att plugga. På måndag så skrivs huset över på de nya ägarna och från och med helgen så bor vi i nya huset. Känns konstigt. Men jag ser iafall fram emot tisdagens hoppträning med P! Nu ska jag sluta tjata och se till att göra något av dagen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback