Lite av varje.

Tiden bara rullar på. Och allt för fort dessutom! Igår så var jag med min kära vän Elina på tävling nere i Eslöv. Agerade "hästskötare"/ "fotograf" och jag hade superroligt med Elina och Caren, även om vi var outstanders och vädret vart halvkasst. (regnigt/ blåsigt) Tack så hemskt mycket för att jag fick följa med och jag hoppas att det blir fler resor! Elina blev 4a i första 120 och i andra fick hon tyvärr ett pet på sista hindret, men vilken dag! Superduktiga är dom! :)



Sov hos Elina och idag tog vi det ganska lugnt på förmiddagen. Åkte hem vid 11 tiden och sen cyklade jag till anton för att spendera lite tid med honom, eftersom att han åkte hem till Göteborg idag. En hel vecka utan honom, hur ska jag klara mig?!

Efter att anton åkt mot tåget så begav jag mig till stallet. Mockade och donade innan jag cyklade hem. Väl hemma slängde jag i mig lite mat innan vi åkte mot Elsemåla. Skulle hämta de sista grejorna och jag kan säga att det var hemskt. Det var ju där jag skulle bo när jag blev äldre, inte de? Var verkligen sista gången jag var där idag och kan inte säga annat än att det var en sjuk konstig känsla... fy fasen.


Elsemåla.. Inte längre mitt/ vårt utan deras.

Begav oss i alla fall ut till Hunnamåla med de sista grejorna och väl där så var jag tvungen att avreagera mig lite.. Tog tag i sopborsten och började städa i stallet. Sopade i varje vrå (där det gick) och krattade upp hö utanför stallet osv osv. Vill verkligen flytta ut mina hästar där, NU! Hunnamåla kommer att vara hem nu när inte Elsemåla kan vara det längre. För huset där jag bor nu, kommer aldrig någonsin att vara hemma. Så mycket kan jag säga.


Stallet i Hunnamåla, plats för 7 hästar.

Nej, nu ska jag sova. I morgon blir det stallet, rida två hästar, mocka, och sen ska Elin och jag börja fixa i trädgården här. Kratta löv och så vidare. Kul påsklov! Tackar gud för att Elina bara är iväg i morgon, för sen ska jag leka med henne under hela lovet! Nehe, nattinatti!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback