Tre timmars mys i stallet.

Slutade vid halv 10 idag... hmm.. Kollade bara på film på engelskan... givande daaaag! Not. Cyklade hem iafall och skickade in massa skolarbeten och gjorde några färdiga. Skönt att ha det gjort. Planerade om dagen lite och lät P vila, eftersom att han gått hårt i veckan och så är det träning imon. Tog och gick en liten runda med honom iafall. :) Sen kollade jag om Opus fortfarande var "halt" inne i ridhuset och inte ute på gruset, och det var han inte. Så antar att han bara ömmar för att han tappat sko, eller att det är något annat i hoven som gör att han får ont ute. Men nu vet jag det iafall..

Var på byn och handlade lite vid 3 tiden och sen fikade vi hos gammelmormor innan jag åkte till stallet. Fixade hos hästarna, snick snackade med marielle och sofie, och bara mös! Pappa hämtade mig för en timma sen och nu väntar jag på att Anton ska komma hit.

Blir lite tyska plugg inför provet imorgon eftermiddag också.. men det ska jag nog överleva det också! Upp tidigt imorgon bitti för att cykla till stallet, mocka och rida Opus innan skolan börjar. Nehe, nu skäller Elin, bäst att kila!


<3
Kommentarer
Postat av: Anonym

SV: haha, ofta! P ser inte speciellt mycket mindre ut xD Har ni mätt honom ännu? :)

2011-04-11 @ 21:05:38
URL: http://linahagman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback