Tröttis!

Dagen började vid cirkus kvart över 7. Vid lite över 8 cyklade fjanton och jag hemifrån honom och så var jag hemma igen vid kvart över 8. Gjorde lite geografiläxa och åt frukost innan jag cyklade mot stallet. Var duktig och gjorde klart allt hyfsat fort, men upptäckte en fet äcklig död mus när jag sopade stallgången. blöööö så äckligt, Har aldrig sett en sån fetknopp innan!


Vadå rund som en boll? Antingen massa musbäbisar i magen, eller så har den bara ätit väääldigt mycket mat!

Cyklade hem vid halv 12 tiden och duschade samt gjorde mig i ordning inför geografilektion, men vid kvart över 12 ringer Elina och säger att den är inställd... Men cyklade till skolan iafall en stund. Vid halv 3 skjutsade pappa ner mig till stallet och så tog jag ut opus och gick en runda. Tappskoponnyn ömmar så det går icke rida. Ut med Opus i hagen igen och ut i paddocken och rida P. Gick kanon, men idag var han lite trött. Då han fick galoppera mycket igår. Men vilken häst han är! Som jag tycker om honom :) Skrittade ut en runda på slingan med och hämtade upp Opus på vägen tillbaka.


Sjön såg iskall ut..


och P höll på att blåsa bort!!

Har blåst sjukt mycket här i 2 dagar nu. Har trillat två träd nere på anläggningen. Ett i en hage vid lilla paddocken och ett mitt över slingan. Hade inte varit någon ström i Elsemåla idag heller. Är väl ett plus med att bo i byn! Nehe, nu ska jag stänga av datorn och återgå till TV-tittandet innan jag ska sova. (är så sjukt trött!) I morgon ska P motioneras och Opus får nog gå en runda runt slingan. Kanske tvingar med Anton till stallet. Fast det kommer att bli svårt ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback