Jobb och tandläkaren..

Idag har verkligen ingenting gått som det borde! Dagen börjar kl 07.15 på jobbet med att göra om alla de pallarna vi gjorde igår, pga att vi hade gjort ett lager för lite.. Så det var bara till att kniva väck platsen, plastbanden, dra av kåporna och lägga till ett nytt lager. Mitt i allt så skulle jag iväg till tandläkaren i växjö också! Så då fick elin två andra jobbarkompisar... ;) haha! Mamma och jag for iallafall iväg mot stan kl 9. Hade röntgentid kl 9.45, men vi hittar inte dit? Var inne på 2 avdelningar innan en sa; nejmen, ni ska ju vara inne i stan och inte här på sjukhuset. wtf? kunde det inte stått det någonstans? Så mamma och jag begav oss bort till stortorget för att parkera bilen och sen kuta upp till tandläkaren. Väl där, 10 min försenade, så röntgade de min mun och sen skickades jag in till tandläkaren. Han var väl en glad filur och så ställdes alla rutinfrågorna som vanligt.. Anledningen till att jag var i stan vet jag inte själv. Folktandvården i Tingsryd tyckte att jag hade "slitna tänder" i dec 2009, och först i nov 2010 skickar de en remiss in till växjö. Fattar ingenting? Men jo, denna tandläkaren tyckte också att jag hade slitna tänder. Vad det beror på vet vi inte, men han hade iallafall olika teorier. Antingen drack jag mycket läsk, -fel, kräktes mycket, -nej?, hade sura uppstötningar, -nej?, eller hade bulimi, -NEJ! Så utan att han gjorde någonting, åkte vi hem 30 min senare. Så var tillbaka på jobbet vid 11.15 och då började jag jobba igen.

Då hade Elins medarbetare gått och de var klara med att ordna upp allt fel och även startat på nytt. Vi jobbade fram till 3 och sen åkte vi hem. Gick ut och mockade och red P direkt. Men snacka om vilken dag!!! Bara feeeel, var bara P som vart kalasfin!

Nu är jag hos sjukling anton och i morgon vankas det jobb fram till lunch. Sen ska jag hem, ut och rida P i fera timmar innan han ska slutmätas imon kväll..... Ont i magen och spänd över det, men det får bli som det blir!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback