Busschaufför jäkel!

Var ju helt klart med om världens jävla bussresa hem idag vid halv 4. Var Olle, Felicia och jag som åkte hem och på wasa så sa han att han skulle släppa av oss (Mig och Felicia) nere vid storavägen eftersom att det är så otroligt lerigt på vår lillaväg, men vad gör han? Jo, han kör upp på Felicia och deras gårdsplan och tror att han kan vända en stor jäkla stadsbuss/50-mannabuss där? TJENA MITTBENA?! S

åklart går ju inte det så då ska han backa ur igen, genom deras lilla infart, men kan han backa en buss? -nej nej! Så han är typ 5 cm från stenmuren på båda hållen och mitt uppe i en jävla snövall. Då kommer han på den briljanta idéen att han ska köra mellan stenmuren och en stor trappa som grannarna har upp till deras lägenheter, och jag skojar inte om jag säger att han var 1 cm från att riva ner hela ståltrappan och skrapa hela bussen.. Sen skulle han ut tillbaka mot storavägen, men nej då står det 2 träd där, och han kan inte ratta ordentligt och backa och vända, så han väljer såklart att köra på grusvägen!! :) Ni kan ju gissa hur bra det gick. ;) Inte på bra, utan han kör fast med bussen i leran, ca 20 m från där han svängde ut! KANON! Och inte kom han loss heller, utan han stod och gasade och gasade och gasade och bussen åkte bara längre och längre och längre ner i geggamojjan! Då tog jag mitt pick och pack och gick hem de resterade hundra meterna och stackars Olle satt kvar i bussen. Vid halv 5 satt busschauffören fortfarande kvar gasade och gasade och gasade. PUCKO! Fyfan vad arg jag var! Olle var iafall klok och ringde efter någon som hämtade honom, för gissa vad? Bussen står fortfarande kvar på lillavägen! HAHA. och det roliga var att han hade fastnat redan vid halv 2 en gång, på samma väg, när han körde hem de barnen som går på låg och mellanstadiet, bla min bror. Pratade med vår andra granne nu ikväll som hade fått köra bort och hämta sin dotter och de sa att bärgningsbilen hade varit där och försökt dra bort den, men misslyckats! HAHAHA. Så där står bussen, i leran, på kommunens dåliga väg ;) Hoppas verkligen de gör något åt den där busschauffören nu, och jag kan bara säga att jag är så äckligt glad för att jag inte behöver åka med honom mer!!!!!!!!!!!! :D Sådär, nu har jag skrivit av mig!




Var bara TVUNGEN att ta kort på honom när han stod utanför bussen och kollade på misären. tss!
Kommentarer
Postat av: felicia nilsson

haha x)

jag hade rätt roligt åt det också. jag stod och kollade på bussen en lång stund när den kämpade med att backa och köra runt. men ärligt talat så är chaffören jävligt trög så han får skylla sig själv. men det var värre för dig och olle. tur att du bor så nära mig så du kunde gå hem iaf :)

2011-03-22 @ 21:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback