Sakta, men säkert..

.. så kan det nog bli hus av det här också, någon gång om ett antal år! Som jag sa tidigare ikväll, ska vi hålla tidsplanen från tidigare renoveringsarbeten, så kommer det nog dröja sisådär 12 år till innan detta huset är någorlunda färdigt. ;D

Fast det har, faktiskt, hänt ganska mycket nu, med 14 dagar kvar till vi ska vara inflyttade. Haha.



Denna bilden är ett par dagar gammal. Bänken som står där är borta och dörrarna är på plats. Saknas bara dörrfoder och lite lister här. Plus att badrummet ska bli klart då, men det är å andra sidan inte vårt problem!



Kaklet vart uppe på väggarna i toaletten igår....


... och idag var även klinker på plats!


En vägg av totalt, 6 st i allrummet uppe är tapetserad idag. Blev supersnyggt!! Resten ska tapetseras imon. (läs så mycket som de hinner.)


Plus att pappa och mamma rev ut köket igår.. Vadå att vi kommer få leva utan mat i typ hela april?! haha Fast å andra sidan så är det väl slutresultatet som kommer att räknas!

och sen är det lite annat smått, som att mitt golv nu äntligen har kommit! Pappa åker ner och hämtar de två sista paketen imon på morgonen och sen kan vi lägga klart det. Sen återstår det bara att tapetsera och sen ska det vara klart att flytta in i till nästa helg. GALET!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback